Daim-kermakakku
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- kananmuna
- sokeri
- perunajauho
- sokeroimaton kaakaojauhe
- leivinjauhe
- sitruunalimu
- banaani
- vaniljakreemijauhe
- maito
- vanhanajan vaniljakastikeainekset
- daim suklaa
- flora vispi
- droetker sokerihelmi
Daim-kermakakku
Pohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
0,5 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
Kostutus: sitruunalimua
Täyte: 3 banaania
Vaniljakreemijauheesta/vaniljakastikeaineksista + maidosta tehty kastike
1 iso Daim murskana
Päällä: 5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
1 iso Daim murustettuna
Koristeena: DrOetkerin sokerihelmiä ja helmiäskoristeita
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225 asteisessa uunissa noin 7 minuuttia, kumoa valmis torttulevy leivinpaperille.
Leikkaa pohja kolmeen yhtä suureen osaan, ei haittaa vaikka jotain osaa pitäisi hieman rakennella.
Tee täyte vaniljakreemi-/kastikepakkauksen ohjeen mukaan, lisää joukkoon murustettu Daim.
Viipaloi täytteen banaanit.
Kokoa kakku kostuttamalla jokainen kerros sitruunalimulla, laita väliin banaaniviipaleita ja vaniljakreemi-Daimtäytettä.
Kuorruta kakku vaahdotetulla Flora vispillä, laita pinnalle murustettua Daimia.