Valkosuklaa-jugurttikakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information


Valkosuklaa-jugurttikakku

100 g voita tai margariinia
3,5 dl sokeria
2 munaa
2,5 dl (mansikka)jugurttia
5 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
75 g valkosuklaata raastettuna/rouheena

Sulata rasva kattilassa ja lisää joukkoon sokeri. Vatkaa joukkoon munat ja jugurtti.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada
puolet taikinasta (1,5 litran vetoiseen) voideltuun
ja jauhotettuun rengasvuokaan, ripottele päälle suklaaraaste ja kaada
päälle lopputaikina.

Kypsennä kakkua uunin alimmalla ritilätasolla 175 asteessa n 1 tunti.

Anna kakun jäähtyä hetki ennen kumoamista.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä