Suklaakakku
Uusimmat reseptit
Advertising information
Suklaakakku
200 g margariinia tai voita
2 dl Muscovado-sokeria
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1/2 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
100 g pähkinäsuklaata pieneksi paloiteltuna
1 dl maitoa tai kermaa
Kuorrutus:
1 dl kermaa
1/2 dl Muscovado-sokeria
1/2 dl kaakao-tomusokeria
1 maustemitallinen DrOetkerin piparminttuaromia
Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen, hyvin vatkaten.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä pieneksi paloiteltu suklaa, lopuksi maito tai kerma.
Sekoita taikina tasaiseksi.
Paista voidellussa ja jauhotetussa kahvikakkuvuoassa 175 asteisessa uunissa 50-60 minuuttia.
Mittaa kasariin kerma, Muscovado-sokeri ja kaakao-tomusokeri, keitä miedolla lämmöllä hämmennellen noin 10 minuuttia, tai kunnes kastike sakenee. Mausta valmis kastike piparminttuaromilla.
Valuta kastike kakun päälle.