Salmiakki-tiikerikakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

14 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Advertising information


Kokeilin Kotigastronomien ohjetta, johon käytetään
salmiakki-mixeriä. Olen onneton tiikerikakun tekijä, eikä tästä tullut
yhtään sen hienompi. Jännä kokeilu, jos haluaa jotain ihan erilaista.

Salmiakki-tiikerikakku

250 g voita tai margariinia
2 dl sokeria
3 munaa
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria

raita:
1/3 taikinaa
1/4 dl vehnäjauhoja
5 rkl salmiakkimixeriä

Vatkaa rasvat ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Ota taikinasta erikseen 1/3 osaa, johon sekoitat 1/4 dl vehnäjauhoja ja 5 rkl salmiakki-mixeriä.

Jaa taikina kerroksittain voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä