Pähkinäinen herukkakakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Punaherukat maustavat kakkutaikinat ja piiraat mukavasti.
Tämä kakku on mehevän pehmoinen ja punaherukat voi korvata halutessaan myös
puolukoilla ja karpaloilla.
Tomusokerista ja kahvista saat sekoitettua myös miellyttävän makuisen kuorrutteen, jonka voit valuttaa kakun pinnalle.

Pähkinäinen herukkakakku

150 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Luomuruokosokeria
1 muna
1 1/2 dl kermaa, maitoa tai vaniljakastiketta
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl haluamiasi pähkinöitä rouhittuna
1 1/2 dl punaherukoita/puolukoita/

karpaloita

Pinnalle: Dansukker Tomusokeria

Vaahdota rasva ja luomuruokosokeri vaahdoksi.
Lisää muna hyvin vatkaten.
Lisää neste ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Kääntele joukkoon lopuksi marjat.

Levitä taikina voideltuun ja jauhotettuun kahvikakkuvuokaan.
Paista 150 asteessa noin tunti.

Kumoa hetken jäähtyneenä.
Ripottele jäähtyneen kakun pinnalle tomusokeria tai sekoita
tomusokerista ja kahvista seos, jonka voit valuttaa kakun pinnalle.

Nosta kahvipöytään!

Kokeile kuorrutteeseen myös Dansukker Ruokotomusokeria!

Huom! Joko olet tutustunut Dansukkerin uuteen Ihan itse tehty -osioon facebookissa?
Liity mukaan runsaaseen joukkoon tästä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä