Pähkinäinen herukkakakku

Uusimmat reseptit
Advertising information
Punaherukat maustavat kakkutaikinat ja piiraat mukavasti.
Tämä kakku on mehevän pehmoinen ja punaherukat voi korvata halutessaan myös
puolukoilla ja karpaloilla.
Tomusokerista ja kahvista saat sekoitettua myös miellyttävän makuisen kuorrutteen, jonka voit valuttaa kakun pinnalle.
Pähkinäinen herukkakakku
150 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Luomuruokosokeria
1 muna
1 1/2 dl kermaa, maitoa tai vaniljakastiketta
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl haluamiasi pähkinöitä rouhittuna
1 1/2 dl punaherukoita/puolukoita/
Pinnalle: Dansukker Tomusokeria
Vaahdota rasva ja luomuruokosokeri vaahdoksi.
Lisää muna hyvin vatkaten.
Lisää neste ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Kääntele joukkoon lopuksi marjat.
Levitä taikina voideltuun ja jauhotettuun kahvikakkuvuokaan.
Paista 150 asteessa noin tunti.
Kumoa hetken jäähtyneenä.
Ripottele jäähtyneen kakun pinnalle tomusokeria tai sekoita
tomusokerista ja kahvista seos, jonka voit valuttaa kakun pinnalle.
Nosta kahvipöytään!
Kokeile kuorrutteeseen myös Dansukker Ruokotomusokeria!
Huom! Joko olet tutustunut Dansukkerin uuteen Ihan itse tehty -osioon facebookissa?
Liity mukaan runsaaseen joukkoon tästä.