Pähkinä-sitruunakakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ystäväni vauva viettää kastejuhlaansa, jonne toivottiin vauvan vaunu -kakkua. Kuorrutteena tässä jouluisessa kakussa on sokerikreemi.

Pähkinä-sitruunakakku

2 munaa
150 g ranskankermaa
1 1/2 dl sokeria
100 g hasselpähkinärouhetta
6 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
100 g DrOetkerin sokeroituja appelsiininkuoripaloja
1 sitruunan raastettu kuori
1 sitruunan mehu
1 dl maitoa
75 g sulatettua voita
kookoshiutaleita vuoan jauhottamiseeen

Vatkaa munat kevyesti. Lisää joukkoon ranskankerma, sokeri ja keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä sitruunankuori, sitruunanmehu, maito ja sulatettu voi.

Paista voidellussa ja kookoshiutaleilla "jauhotetussa" vuoassa 175 asteisessa uunissa noin tunti.

Sokerikreemi:
250 g Valion suolatonta voita
500 g tomusokeria
1 maustemitta DrOetkerin vanilja-aromia
tilkka maitoa kreemin ohentamiseen

geelimäisiä elintarvikevärejä


Vatkaa voi ja tomusokeri sekaisin, mausta vanilja-aromilla ja ohenna tarvittaessa maitotilkalla.
Jaa seos pieniin vuokiin ja värjää haluamillasi sävyillä.
Pursota kreemi kakun ääriviivojen mukaan aloittamalla rajauksista. Jatka sitten täyttämällä rajauksen sisä- ja ulko-osat tähtityllalla pursottaen.

Wiltonin tyllat numerot 3 (rajaus), 18 (tähtipursotus).

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä