Omenaraastekakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

26 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Omenaraastekakku

150 g margariinia
2 dl sokeria
2 munaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1-2 tl kardemummaa tai kanelia
3 dl karkeaa omenaraastetta
1 dl maitoa

Kuorrutus:
50 g margariinia
4 dl tomusokeria
2 rkl maitoa

Koristeeksi: mantelirouhetta

Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Lisää
keskenään sekoitetut kuivat aineet yhdessä omenaraasteen ja maidon
kanssa. Sekoita vain sen verran, että ainekset tasoittuvat.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla ritilätasolla 175 asteessa 55-60 minuuttia.

Kuorrutus:

Sulata rasva ja sekoita joukkoon tomusokeri ja maito. Levitä jäähtyneen kakun pinnalle. Ripottele pinnalle mantelirouhetta.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä