Omenainen hedelmäkakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Veljeni sai vaimonsa kanssa joulukakuksi tämän hedelmäisen kakun, johon voi käyttää joko cocktailkirsikoita tai muovirasioissa myytäviä.

Omenainen hedelmäkakku

200 g voita tai margariinia
2 dl sokeria
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
50 g sukaatteja
50 g vihreitä kirsikoita hienonnettuna
50 g punaisia kirsikoita 50 g hasselpähkinärouhetta
1 maustemitallinen DrOetkerin manteliaromia
1 dl omenasosetta tai -marmeladia

Pinnalla: DrOetkerin valkoista sokerikuorrutetta ja hasselpähkinärouhetta

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Mausta manteliaromilla. Sekoita joukkoon omenamarmeladi.

Paista voidellussa ja jauhotetussa kahvikakkuvuoassa 175 asteisessa uunissa 50-60 minuuttia.

Kuorruta valmiilla sokerikuorrutteella tai vesi-tomusokeriseoksella.
Ripottele pinnalle hasselpähkinärouhetta.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä