Omenainen hedelmäkakku

Uusimmat reseptit
Advertising information
Veljeni sai vaimonsa kanssa joulukakuksi tämän hedelmäisen kakun, johon voi käyttää joko cocktailkirsikoita tai muovirasioissa myytäviä.
Omenainen hedelmäkakku
200 g voita tai margariinia
2 dl sokeria
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
50 g sukaatteja
50 g vihreitä kirsikoita hienonnettuna
50 g punaisia kirsikoita 50 g hasselpähkinärouhetta
1 maustemitallinen DrOetkerin manteliaromia
1 dl omenasosetta tai -marmeladia
Pinnalla: DrOetkerin valkoista sokerikuorrutetta ja hasselpähkinärouhetta
Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Mausta manteliaromilla. Sekoita joukkoon omenamarmeladi.
Paista voidellussa ja jauhotetussa kahvikakkuvuoassa 175 asteisessa uunissa 50-60 minuuttia.
Kuorruta valmiilla sokerikuorrutteella tai vesi-tomusokeriseoksella.
Ripottele pinnalle hasselpähkinärouhetta.