Kirsikka-valkosuklaakakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Kahvikakut kuuluvat yhä moneen juhlapöytään. Valkosuklainen kirsikkakakku on uskomattoman mehevä kakku, joka katoaa parempiin suihin pikaisesti.

Kirsikka-valkosuklaakakku

250 g voita tai margariinia
2 dl sokeria
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
100 g valkosuklaata
n. 600 g purkki hapankirsikoita valutettuna

Vaahdota voi ja sokeri.
Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Ota taikinasta 1/3 osa toiseen kulhoon ja sekoita 100 g valkosuklaata rouhittuna tai sulatettuna joukkoon.
Sekoita lopputaikinan joukkoon valutetut hapankirsikat.

Jaa taikinat kerroksittain voideltuun ja jauhotettuun kahvikakkuvuokaan siten, että alla ja päällä on kirsikkaista taikinaa.
Paista 150 asteessa noin tunti.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä