Kahvikakku kolmella tapaa
Uusimmat reseptit
Advertising information
Appelsiini-suklaakakku
Tässä on Appelsiini-suklaakakku, joka on erittäin mehevä!
Kirjoitan tähän kuivakakun perusohjeen, jota muuntamalla saat erilaisia kakkuja.
Perusohje:
200g margariinia
2dl sokeria
3 munaa
3dl vehnäjauhoja
2tl vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta
Vatkaa
margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi, lisää munat yksitellen, hyvin
vatkaten. Lisää joukkoon lopuksi keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Appelsiini-suklaakakku:
Sekoita perustaikinan joukkoon 1dl kuutioitua taloussuklaata ja yhden appelsiinin raastettu kuori ja 0,5dl appelsiinimehua.
Sitruunakakku:
Lisää yhden sitruunan raastettu kuori ja 3rkl sitruunamehua.
Tiikerikakku:
Ota
1/3 taikinasta erikseen, lisää siihen 2-3rkl sokeroimatonta
kaakaojauhetta ja loraus maitoa tai kermaa. Laita taikinat
kerroksittain vuokaan.
Suklaakakku:
Sekoita perustaikinan joukkoon 3rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta, 12 palaa taloussuklaata kuutioituna ja 1dl maitoa.
Maustekakku:
perusohjeen
sokerin asemesta 3dl fariinisokeria, 2tl kanelia, 2tl kardemummaa, 2tl
inkivääriä, 1tl neilikkaa, 1/2 tl mustapippuria. Leivinjauheen asemesta
käytä soodaa.