Joulun hedelmäkakku

Uusimmat reseptit
Advertising information
Kerhotäti saa joulumuistamiseksi hedelmäkakun, joka on tehty kuusivuokaan. Huomioi, että kakku on tehty hieman normaalia suurempaan kakkuvuokaan. Kuuset on koristeltu DrOetkerin hopeakuulilla, jotka on ”liimattu” tuubissa myytävällä sokerikuorrutteella. Kuusten latvoissa on pienet tähdet, jotka on töpsötelty kullan värisellä kimallejauheella.
Joulun hedelmäkakku
3oo g voita
3 dl sokeria
5 munaa
2 1/5 rusinoita
50 g sukaatteja
50 g punaisia kirsikoita pilkottuina
50 g hedelmäsekoitusta
50 g mantelirouhetta
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Vaahdota voi ja sokeri, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
Lisää muut aineet.
Paista voidellussa ja jauhotetussa vuoassa 175 asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 1 tunti.