Joulun hedelmäkakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Kerhotäti saa joulumuistamiseksi hedelmäkakun, joka on tehty kuusivuokaan. Huomioi, että kakku on tehty hieman normaalia suurempaan kakkuvuokaan. Kuuset on koristeltu DrOetkerin hopeakuulilla, jotka on ”liimattu” tuubissa myytävällä sokerikuorrutteella. Kuusten latvoissa on pienet tähdet, jotka on töpsötelty kullan värisellä kimallejauheella.

Joulun hedelmäkakku

3oo g voita
3 dl sokeria
5 munaa
2 1/5 rusinoita
50 g sukaatteja
50 g punaisia kirsikoita pilkottuina
50 g hedelmäsekoitusta
50 g mantelirouhetta
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

Vaahdota voi ja sokeri, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
Lisää muut aineet.
Paista voidellussa ja jauhotetussa vuoassa 175 asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 1 tunti.


Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä