Hedelmäkranssi

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Pääsin kokeilemaan Bake and Partyn uutta muovista kakkuvuokaa. Tuntui hassulta laittaa uuniin muovinen vuoka, mutta hyvin se paistoi. Vuoka kestää 190 lämpöastetta.

Tein kokeeksi kylään viemiseksi jouluisen kakun.

Hedelmäkranssi

200 g voita
2 dl sokeria
4 munaa
50 g DrOetkerin hedelmäsekoitusta
100 g DrOetkerin sokeroituja appelsiininkuoripaloja
50 g hasselpähkinärouhetta
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 rkl manteliliköö
riä

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä lopuksi mantelilikööri. Kaada taikina voideltuun ja mantelirouheella ”jauhotettuun” kahvikakkuvuokaan. Paista 175 asteisssa uunissa noin tunti.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä