Hedelmäkranssi

Uusimmat reseptit
Advertising information
Pääsin kokeilemaan Bake and Partyn uutta muovista kakkuvuokaa. Tuntui hassulta laittaa uuniin muovinen vuoka, mutta hyvin se paistoi. Vuoka kestää 190 lämpöastetta.
Tein kokeeksi kylään viemiseksi jouluisen kakun.
Hedelmäkranssi
200 g voita
2 dl sokeria
4 munaa
50 g DrOetkerin hedelmäsekoitusta
100 g DrOetkerin sokeroituja appelsiininkuoripaloja
50 g hasselpähkinärouhetta
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 rkl mantelilikööriä
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä lopuksi mantelilikööri. Kaada taikina voideltuun ja mantelirouheella ”jauhotettuun” kahvikakkuvuokaan. Paista 175 asteisssa uunissa noin tunti.