Haikarakakkuja

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Haikarakakkuja

Nämä Haikarakakut on tehty Haikara-kakkuvuoalla .
Vuoka jättää kakkuun ääriviivat, joiden mukaan kakku on helppo pursottaa elintarvikeväreillä värjätyllä sokerikreemillä.

Tähän vuokaan kannattaa tehdä viiden munan kakkupohja (munia, sokeria ja vehnäjauhoja tilavuusosina saman verran + 1 1/2 tl leivinjauhetta). Kakun voi mainiosti leipoa myös kahvikakuksi. Normaali kakkutaikina tehdään tällöin 1 1/2 kertaisena.

Sokerikreemi:
250 g suolatonta voita
500 g tomusokeria
vaniljasokeria tai vanilja-aromia
tilkka maitoa ohennukseen
geelimäisiä elintarvikevärejä
rajaukseen ja pursotukseen Wiltonin tyllat 3 ja 18

Vatkaa voi ja tomusokeri sekaisin, mausta vaniljalla. Ohenna tarvittaessa maitotilkalla.
Jaa seos pieniin kippoihin ja värjää geelimäisillä elintarvikeväreillä.

Pursota ensin rajaukset ja täytä sitten rajauksen sisä- ja ulko-osat tähtipursotuksella.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä