Haikarakakkuja

0 arvostelua. Keskiarvo: 0/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Haikarakakkuja

Nämä Haikarakakut on tehty Haikara-kakkuvuoalla .
Vuoka jättää kakkuun ääriviivat, joiden mukaan kakku on helppo pursottaa elintarvikeväreillä värjätyllä sokerikreemillä.

Tähän vuokaan kannattaa tehdä viiden munan kakkupohja (munia, sokeria ja vehnäjauhoja tilavuusosina saman verran + 1 1/2 tl leivinjauhetta). Kakun voi mainiosti leipoa myös kahvikakuksi. Normaali kakkutaikina tehdään tällöin 1 1/2 kertaisena.

Sokerikreemi:
250 g suolatonta voita
500 g tomusokeria
vaniljasokeria tai vanilja-aromia
tilkka maitoa ohennukseen
geelimäisiä elintarvikevärejä
rajaukseen ja pursotukseen Wiltonin tyllat 3 ja 18

Vatkaa voi ja tomusokeri sekaisin, mausta vaniljalla. Ohenna tarvittaessa maitotilkalla.
Jaa seos pieniin kippoihin ja värjää geelimäisillä elintarvikeväreillä.

Pursota ensin rajaukset ja täytä sitten rajauksen sisä- ja ulko-osat tähtipursotuksella.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: