Eucalyptus-suklaakakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

Halloweenin hämppiskakku on helppo valmistaa, vaikket koristeiden tekemisestä välittäisikään.
Osta valmiit muoviset hämähäkit tai lepakot kaupasta ja koristele kakku niillä.

Tämä kakku sisältää raikkaan yllätyksen!

Eucalyptus-suklaakakku

175 g voita tai margariinia
2 dl ruokokidesokeria tai luomuruokosokeria
2 munaa
2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
1/2 dl kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 1/2 tl leivinjauhetta
2 dl maitoa
100-150 g tummaa suklaata sulatettuna
1 dl Eucalyptus-karamelleja rouhittuna

Pinnalle:
150 g kaakaotomusokeria
muutama ruokalusikallinen vettä tai maitoa
piparminttuaromia muutama tippa
(mustaa elintarvikeväriä)

valkosuklaata sulatettuna

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää munat yksitellen vatkaten.
Paloittele suklaa lautaselle ja sulata puolen minuutin erissä välillä sekoitellen.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä lopuksi maito ja sulatettu suklaa, sekä rouhitut karamellit.

Paista kakku voidellussa ja jauhotetussa, noin litran vetoisessa kakkuvuoassa 150-175 asteessa noin 50 minuuttia.

Kumoa kakku ja siirrä se tarjoiluvadille. Valmista kuorrutus.
Sekoita keskenään kaakaotomusokeri ja neste vähissä erin,
kunnes saat paksun, mutta levittyvän tahnan. Mausta piparminttuaromilla. Jos haluat kuorrutteesta mustan, värjää se mustalla elintarvikevärillä.
Levitä kuorrute kakun pinnalle ja reunoille. Nosta kylmään jähmettymään ennen seitin pursottamista.

Pursota sulatetusta valkosuklaasta seitti kakun pinnalle ja nosta hetkeksi kylmään.
Koristele hämähäkkikoristein.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä