Banaanikakku ruusu-kakkuvuoalla

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

10 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Banaanikakku tähän vuokaan tehtynä:

150g margariinia
4,5 dl sokeria
3  munaa
4,5 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
1,5 tl soodaa
0,75dl kermaa
3 banaania

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten joukkoon. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sitten vielä muussatut banaanit ja kerma. Paista voidellussa ja jauhotetussa kakkuvuoassa 150 asteessa noin 1 tunti.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä