Banaanikakku ja sitruuna-valkosuklaakakku
Uusimmat reseptit
Advertising information
Takana on banaanikakku, jonka voisin melkein nimetä maailman
parhaaksi banaanikakuksi.
Tämä on kokeilun arvoinen ohje!
Jos hedelmävadissasi lojuu hieman ylikypsiä banaaneja, on aika tehdä tämä banaanikakku.
Banaanikakku
100 g margariinia
3 dl sokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl soodaa
0,5 dl kermaa
2 banaania
Vatkaa
margariini ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen hyvin vatkaten
joukkoon. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sitten vielä
muussatut banaanit ja kerma. Paista voidellussa ja jauhotetussa
kakkuvuoassa 150 asteessa n. 1 tunti.
Sitruuna-valkosuklaakakku
200 g margariinia
2 dl sokeria
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
50 g Fazerin lime-valkosuklaata kuutioina
1/2 dl sitruunamehua
1 sitruunan raastettu kuori
Vatkaa
margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi, lisää munat yksitellen, hyvin
vatkaten. Lisää joukkoon lopuksi keskenään sekoitetut kuivat aineet,
sekä valkosuklaakuutiot, sitruunamehu ja sitruunankuoriraaste. Jaa
taikina voideltuun, jauhotettuun kuivakakkuvuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa 50-60 minuuttia.