Appelsiini-Wienernougatkakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4.7/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Testasin uutta vuokaani ja kikkailin uuden kuivakakkuohjeen.
Tähän vuokaan tehtynä ohje kannattaa tehdä 1,5 kertaisena.

Kirjoitan ohjeen tähän kuitenkin "normikokoiselle" kahvikakkuvuoalle.

Appelsiini-Wienernougatkakku

125 g voita
2,5 dl sokeria
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 dl suklaarouhetta
1,5 dl Wienernougat crushia
1 appelsiinin raastettu kuori ja mehu

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen, hyvin vatkaten joukkoon.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi appelsiininkuoriraaste ja -mehu.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan, paista 175 asteisessa uunissa n. tunti.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä