Appelsiini-Wienernougatkakku
Uusimmat reseptit
Advertising information
Testasin uutta vuokaani ja kikkailin uuden kuivakakkuohjeen.
Tähän vuokaan tehtynä ohje kannattaa tehdä 1,5 kertaisena.
Kirjoitan ohjeen tähän kuitenkin "normikokoiselle" kahvikakkuvuoalle.
Appelsiini-Wienernougatkakku
125 g voita
2,5 dl sokeria
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 dl suklaarouhetta
1,5 dl Wienernougat crushia
1 appelsiinin raastettu kuori ja mehu
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen, hyvin vatkaten joukkoon.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi appelsiininkuoriraaste ja -mehu.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan, paista 175 asteisessa uunissa n. tunti.