Siitake-jauheliha-spagettivuoka
Uusimmat reseptit
Advertising information
Jauheliha ja spagetti kuuluvat lähes joka lapsen suosikkiruoka-aineksiin. Niistä taikookin monenmoista maistuvaa ruokaa edullisesti ja nopeasti. Omia lempiaineksia lisäämällä ruoka saa aina uutta makua. Tähän ruokaan olen lisännyt kotimaisia siitakesieniä, jotka ovat mietoja ja tekevät ruoasta astetta juhlavamman.
Siitake-jauheliha-spagettivuoka
4 annosta
140 g pekonia
1 iso sipuli silppuna
400 g jauhelihaa
Santa Marian pasta basilicoa
(suolaa)
100 g siitakesieniä
1 vihreä paprika
4-5 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 porkkanaa suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
5 dl vettä
2 1/2 dl rakettispagettia
200 g sulatejuustoa
ruohosipulia tai muita yrttejä
Paista silputtu pekoni kuumassa pannussa, lisää joukkoon sipulisilppu.
Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.
Mausta pasta basilicolla ja suolalla.
Silppua sekaan siitakesienet, lisää paprikasuikaleet ja hienonnetut valkosipulinkynnet, sekä porkkanalastut.
Sekoita joukkoon tomaattimurska, vesi ja rakettispagetti.
Anna hautua kannen alla kypsäksi.
Lisää lopuksi joukkoon sulatejuusto ja yrttejä hienonnettuna.
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.