Jauheliharullat

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Jauheliharullat
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

21 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Nämä jauheliharullat ovat saaneet lisämaustetta välimerellisestä keittiöstä. Nämä sopivat niin arkiseen lounaspöytään tai vaikka brunssipöytään.

Advertising information

Ainekset

14 annosta
  • 1 ½ dl korppujauhoja
  • 3 dl vettä
  • 1 kananmuna
  • 600 g naudan jauhelihaa
  • 150 g valutettua mozzarellajuustoa
  • ½ ruukkua basilikaa
  • ¾ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
Paistamiseen:
  • oliiviöljyä
Lisäksi:
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 400 g kirsikkatomaattia TAI
  • 400 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  • Laita korppujauhot kulhoon ja lisää joukkoon vesi. Anna turvota hetki.
  • Lisää joukkoon kananmuna ja naudanjauheliha. Sekoita.
  • Paloittele valutettu mozzarellajuusto ja lisää joukkoon.
  • Hienonna basilika ja sekoita joukkoon suolan ja mustapippurin kanssa.
  • Sekoita taikina tasaiseksi ja muotoile tasakokoisiksi rulliksi.
  • Paista kuumassa pannussa öljyssä molemmin puolin käännellen, kunnes ovat kypsiä. Voit halutessasi jälkikypsentää 175-200 asteessa uunissa.
  • Kuumenna oliiviöljy pannulla.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja lisää pannulle kokonaisten tai puolitettujen kirsikka- tai miniluumutomaattien kanssa. Kääntele kovalla lämmöllä ja tiputa sitten lämpöä
  • Mausta jauheliharullat suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa valkosipulitomaatit jauheliharullien kanssa.
Jauheliharullat

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä