Jauheliharullat
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
14 annosta
- 1 ½ dl korppujauhoja
- 3 dl vettä
- 1 kananmuna
- 600 g naudan jauhelihaa
- 150 g valutettua mozzarellajuustoa
- ½ ruukkua basilikaa
- ¾ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
Paistamiseen:
- oliiviöljyä
Lisäksi:
- 3 rkl oliiviöljyä
- 4 valkosipulinkynttä
- 400 g kirsikkatomaattia TAI
- 400 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
- Laita korppujauhot kulhoon ja lisää joukkoon vesi. Anna turvota hetki.
- Lisää joukkoon kananmuna ja naudanjauheliha. Sekoita.
- Paloittele valutettu mozzarellajuusto ja lisää joukkoon.
- Hienonna basilika ja sekoita joukkoon suolan ja mustapippurin kanssa.
- Sekoita taikina tasaiseksi ja muotoile tasakokoisiksi rulliksi.
- Paista kuumassa pannussa öljyssä molemmin puolin käännellen, kunnes ovat kypsiä. Voit halutessasi jälkikypsentää 175-200 asteessa uunissa.
- Kuumenna oliiviöljy pannulla.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja lisää pannulle kokonaisten tai puolitettujen kirsikka- tai miniluumutomaattien kanssa. Kääntele kovalla lämmöllä ja tiputa sitten lämpöä
- Mausta jauheliharullat suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa valkosipulitomaatit jauheliharullien kanssa.