Jauhelihakastike
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
Sain kesällä uudelta nettituttavaltani ihania gourmet-tuotteita, joita hän harkitsee yrityksensä kautta myyvänsä tulevaisuudessa viinien ohella suomessa. Nämä tuotteet ovat Italiasta. Vastaavia varmaan myydään jo muutenkin, joten nyt penkomaan kaapeista niitä purnukoita, joita olette firmojen joulukoreista saaneet;)
Tein siis ihan simppeliä lapsiperheen ruokaa, johon upotin tuon 190 gramman testipurkin, joka sisälsi; munakoisoa, tomaattisosetta auringonkukkaöljyä, oliiviöljyä, selleriä, oliiveja, sipulia, viinietikkaa ja sokeria. Lisäksi testasin uutta Creme Bonjourin tomaatti-chilituorejuustoa, joka on aika vahvanmakuista, mutta oikein hyvää=)
Jauhelihakastike:
tilkka öljyä
400 g jauhelihaa
1 sipuli silppuna
2-4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
suolaa
mustapippuria rouheena
0,5 dl vehnäjauhoja
1 prk tomaattimurskaa
1 tomaattimurskapurkillinen vettä
190 g purkillinen vihanneksia tomaattikastikkeessa
100 g Creme Bonjourin Hell tomaatti-chili-tuorejuustoa
Kuumenna öljy kattilassa tai pannulla, paista jauheliha ja sipuli, lisää valkosipuli ja mausteet.
Sekoita joukkoon vehnäjauhot, tomaattimurska, vesi ja vihannekset tomaattikastikkeessa, anna kiehua hiljalleen viitisen minuuttia.
Lisää joukkoon tuorejuusto, anna sen sulaa joukkoon. Kuumenna kastike.
Tarjoa pastan ja parmesaaniraasteen kanssa.