Jauheliha-pekonipata

  • 20 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Kun ruokailijoita on enemmän, tällaiset ruoat ovat helppoja ja käteviä valmistaa. Aineksia hieman lisäämällä saa valmista ruokaa isossa kattilassa niin isolle joukolle kuin on tarvetta.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 ½ pkt pekonia
  • 700 g jauhelihaa
  • 1-2 sipulia
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 3 porkkanaa
  • valkopippuria
  • grillaus- ja yleismaustetta
  • Santa Maria jalapeno chili pepper -maustetta TAI
  • cayennepippuria
  • oreganoa
  • suolaa
  • 70 g tomaattipyreetä
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • vettä
  • 5 ½ dl Torino tricolori simpukkapastaa
  • 1 prk ananaspaloja
  • 3 dl pakasteherneitä

Valmistusohje

  • Käristä pekoni kuumassa kattilassa, lisää joukkoon jauheliha, paista kypsäksi.
  • Lisää sekaan silputtu sipuli, hienonnettu valkosipuli ja porkkanat, kääntele hetki.
  • Mausta seos.
  • Lisää tomaattipyre, tomaattimurska ja vesi, sekä pasta, anna hautua kannen alla, kunnes pasta on kypsää.
  • Lisää vielä valutetut ananaspalat ja pakasteherneet, kuumenna.
  • Tarkista maku.
  • Huom! Torinon Tricolori simpukkapasta on kauniin pientä niin pastasalaateissa kuin ruoissakin.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä