Jauheliha-pekonipata
- 20 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 ½ pkt pekonia
- 700 g jauhelihaa
- 1-2 sipulia
- 4 valkosipulinkynttä
- 3 porkkanaa
- valkopippuria
- grillaus- ja yleismaustetta
- Santa Maria jalapeno chili pepper -maustetta TAI
- cayennepippuria
- oreganoa
- suolaa
- 70 g tomaattipyreetä
- 1 prk tomaattimurskaa
- vettä
- 5 ½ dl Torino tricolori simpukkapastaa
- 1 prk ananaspaloja
- 3 dl pakasteherneitä
Valmistusohje
- Käristä pekoni kuumassa kattilassa, lisää joukkoon jauheliha, paista kypsäksi.
- Lisää sekaan silputtu sipuli, hienonnettu valkosipuli ja porkkanat, kääntele hetki.
- Mausta seos.
- Lisää tomaattipyre, tomaattimurska ja vesi, sekä pasta, anna hautua kannen alla, kunnes pasta on kypsää.
- Lisää vielä valutetut ananaspalat ja pakasteherneet, kuumenna.
- Tarkista maku.
- Huom! Torinon Tricolori simpukkapasta on kauniin pientä niin pastasalaateissa kuin ruoissakin.