Jauheliha-nachopaistos

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
jauheliha-nachopaistos
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

105 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Jauheliha-nachopaistos on todellinen arkiruoka. Nachovuoka valmistuu nopeasti ja sen osaa tehdä perheen pienemmätkin. Voit vaihtaa reseptissä käytetyn jauhelihan myös esimerkiksi tonnikalaan.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 rkl öljyä
  • 400 g jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 tl tacomaustetta
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 200-300 g salsakastiketta
  • 200 - 300 g nachoja
Kastike:
  • 50 g margariinia
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • ½ l maitoa
  • 200 g juustoraastetta

Valmistusohje

  • Paista jauheliha ja sipuli kuumassa pannussa öljyssä, lisää hienonnettu valkosipuli ja tacomauste, sekä tomaattimurska ja salsakastike.
  • Sulata rasva kasarissa, älä ruskista. Sekoita joukkoon jauhot, sekä maito vähän kerrallaan.
  • Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.
  • Lisää joukkoon juustoraaste.
  • Jaa uunivuokaan kerroksittain nachoja, jauhelihaseosta ja juustokastiketta. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  • Kuumenna jauheliha-nachopaistos 250 asteessa uunissa grillivastuksella noin 10 minuuttia.
  • Tarjoa lisäksi raikasta salaattia ja jalapenoja, sekä creme fraichea.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: