Chili Con Carne Hellapoliisin tapaan

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • öljy
  • naudan jauheliha
  • valkosipulinkynsi
  • suola
  • Santa Maria jalapeno chili pepper jauhe
  • vehnäjauho
  • kidneypapu chilikastikkeessa
  • vesi
  • tomaattipyree
  • Apetit Pomodoro tomaatti-kasvissekoitus
  • Viola mustapekka tuorejuusto
  • tabasco

Tämä ruoka syntyy nopeasti ja vähistä raaka-aineista.
Mustapekka-tuorejuusto kruunaa aterian.
Laita lisäkeriisi kiehumaan ja keitä samalla kastike, koko ateria on samaan aikaan valmis.

Chili con carne Hellapoliisin tapaan
6:lle

tilkka öljyä
400 g naudan jauhelihaa
3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
suolaa
Santa Marian jalapeno chili pepper -jauhetta
2 rkl vehnäjauhoja
1 prk Kidneypapuja chilikastikkeessa
2 papupurkillista vettä
1 prk tomaattipyrettä
200 g Apetit Pomodoro tomaatti-kasvissekoitusta (pakastealtaasta)
100 g Viola Mustapekka-tuorejuustoa
tabascoa


Kuumenna tilkka öljyä kattilassa, paista jauheliha, lisää valkosipulinkynnet, mausteet ja vehnäjauhot.
Lisää Kidneypavut chilikastikkeessa, sekä kaksi papupurkillista vettä, tomaatipyre ja Pomodoro tomaatti-kasvissekoitus.
Anna kiehua miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia välillä sekoitellen.
Leikkaa Mustapekka-juustosta pala jokaista ruokailijaa kohden ja nosta sivuun odottelemaan.
Sekoita loppuvaiheessa joukkoon jäljelle jäänyt Mustapekka-tuorejuusto ja varovasti annostellen tabascoa.
Tarkista maku.

Tarjoa lisäksi tummaa riisiä ja pala Mustapekka-juustoa/ruokailija.
Jokainen ruokailija voi sekoittaa juuston annoksen joukkoon, jolloin ruoka saa täyteläisemmän maun.


Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä