Chili Con Carne Hellapoliisin tapaan
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- öljy
- naudan jauheliha
- valkosipulinkynsi
- suola
- Santa Maria jalapeno chili pepper jauhe
- vehnäjauho
- kidneypapu chilikastikkeessa
- vesi
- tomaattipyree
- Apetit Pomodoro tomaatti-kasvissekoitus
- Viola mustapekka tuorejuusto
- tabasco
Tämä ruoka syntyy nopeasti ja vähistä raaka-aineista.
Mustapekka-tuorejuusto kruunaa aterian.
Laita lisäkeriisi kiehumaan ja keitä samalla kastike, koko ateria on samaan aikaan valmis.
Chili con carne Hellapoliisin tapaan 6:lle
tilkka öljyä
400 g naudan jauhelihaa
3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
suolaa
Santa Marian jalapeno chili pepper -jauhetta
2 rkl vehnäjauhoja
1 prk Kidneypapuja chilikastikkeessa
2 papupurkillista vettä
1 prk tomaattipyrettä
200 g Apetit Pomodoro tomaatti-kasvissekoitusta (pakastealtaasta)
100 g Viola Mustapekka-tuorejuustoa
tabascoa
Kuumenna tilkka öljyä kattilassa, paista jauheliha, lisää valkosipulinkynnet, mausteet ja vehnäjauhot.
Lisää Kidneypavut chilikastikkeessa, sekä kaksi papupurkillista vettä, tomaatipyre ja Pomodoro tomaatti-kasvissekoitus.
Anna kiehua miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia välillä sekoitellen.
Leikkaa Mustapekka-juustosta pala jokaista ruokailijaa kohden ja nosta sivuun odottelemaan.
Sekoita loppuvaiheessa joukkoon jäljelle jäänyt Mustapekka-tuorejuusto ja varovasti annostellen tabascoa.
Tarkista maku.
Tarjoa lisäksi tummaa riisiä ja pala Mustapekka-juustoa/ruokailija.
Jokainen ruokailija voi sekoittaa juuston annoksen joukkoon, jolloin ruoka saa täyteläisemmän maun.