Zabaione

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

29 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Zabaione tai Zabaglione, kuinka haluat. Tämä italialainen jälkiruoka on helppotekoinen ja hienostunut viinivaahto. Varmista, että vieraasi pitävät viinistä.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 kananmunaa
  • 2 kananmunankeltuaista
  • ¾ dl sokeria
  • 3 dl valkoviiniä (Marsala)
  • 4-8 dl tuoreita marjoja

Valmistusohje

  • Jos käytössäsi on haudekattila, käytä sitä. Muussa tapauksessa valitse kaksi kattilaa, jotka pysyvät tiiviisti päällekkäin. Mittaa alimpaan kattilaan noin 5-10 cm vettä ja kiehauta se. Tiputa lämpötilaa niin, että vesi höyryää, mutta ei kiehu.
  • Mittaa ainekset marjoja lukuunottamatta päälle tulevaan kattilaan ja nosta se höyryävän nesteen päälle.
  • Hämmennä vispilällä tai vatkaa sähkövatkaimella, kunnes ainekset sakenevat vaahdoksi.
  • Tarjoa viinivaahto tuoreiden marjojen kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä