Zabaione
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 2 kananmunaa
- 2 kananmunankeltuaista
- ¾ dl sokeria
- 3 dl valkoviiniä (Marsala)
- 4-8 dl tuoreita marjoja
Valmistusohje
- Jos käytössäsi on haudekattila, käytä sitä. Muussa tapauksessa valitse kaksi kattilaa, jotka pysyvät tiiviisti päällekkäin. Mittaa alimpaan kattilaan noin 5-10 cm vettä ja kiehauta se. Tiputa lämpötilaa niin, että vesi höyryää, mutta ei kiehu.
- Mittaa ainekset marjoja lukuunottamatta päälle tulevaan kattilaan ja nosta se höyryävän nesteen päälle.
- Hämmennä vispilällä tai vatkaa sähkövatkaimella, kunnes ainekset sakenevat vaahdoksi.
- Tarjoa viinivaahto tuoreiden marjojen kanssa.