Vaniljainen pannacotta
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
Pannacotta on todella helppotekoinen jälkiruoka, joka sopii lähestyvän kevään erilaisten juhlien herkuksi.
Voit tarjota pannacottaa erilaisten marjojen ja hedelmien kanssa.
Pannacotta hyytyy jääkaapissa hetkessä, mutta voit valmistaa sen jo edellispäivänä valmiiksi. Kun laitat pinnalle muscovadosiirappia jo edellisenä iltana, se imeytyy pannacottaan ja antaa sille hauskan rusehtavan värin ja upean aromin. Kokeile myös ruokosokerisiirappia!
Pannacotta
3-5 annosta
5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Lisäksi:
mansikoita tai muita marjoja tai hedelmiä
Dansukker Muscovadosiirappia
Mittaa ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.
Anna kiehua puoli minuuttia. Sekoita koko ajan, jotta kerma ei pala pohjaan.
Jaa neste esimerkiksi juomalaseihin ja nosta jääkaappiin hyytymään.
Koristele annokset mansikoilla ja muscovadosiirapilla.
Vinkki! Suurissa juhlissa on pannacotta kätevä valmistaa kertakäyttöisiin snapsilaseihin varsinkin jos tarjolla on useampaa laatua makeaa tarjottavaa.