Valkosuklaa-vadelmatrifle
Uusimmat reseptit
Advertising information
Tässä helpon ja herkullisen jälkiruoan ohje, joka valmistuu nopeasti.
Sopii niin arkeen kuin juhlaankin.
Käytä pakastemarjoja tai tuoreita, etsi kaapista mahdolliset ylimääräiset keksit tai joulupiparit ja kasaa annokset laseihin tai jälkiruokakulhoihin.
Valkosuklaa-vadelmatrifle 4 annosta
10 kpl Kantolan ohut-pipareita
1 dl Flora vispiä
250 g maitorahkaa
sokeria maun mukaan
1 tl vaniljasokeria
100 g Fazerin lemon-limevalkosuklaata
2-3 dl vadelmia
1 pss Parrots’n yoghurt cashewpähkinöitä
Murusta piparit karkeiksi muruiksi.
Vaahdota Flora vispi, sekoita joukkoon maitorahka, sokeri ja vaniljasokeri.
Sulata suklaa mikrossa puolen minuutin jaksoissa välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulaa.
Sekoita suklaa massan joukkoon.
Jaa laseihin kerroksittain täytettä, piparinmuruja, jugurttisia cashew-pähkinöitä, sekä vadelmia.
Anna mahdollisuuksien mukaan maustua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.