Vadelmainen kerrospannacotta
Uusimmat reseptit
Advertising information
Kesän juhliin voit valmistaa helpon ja ihanan raikkaan kerrospannacotan, jonka alaosa on raikasta vadelmahyytelöä ja pinta samettisen pehmeää kermavanukasta. Kätke vanukkaiden väliin ihania tuoreita yrttejä! Voit halutessasi rouhia pinnalle myös rapeita kaurakeksejä.
Tämä jälkiruoka sopii loistavasti myös kesän hääjuhliin!
Vadelmainen kerrospannacotta
4 annosta
150 g tuoreita vadelmia
2 dl vadelmamehua tai muuta marjamehua
1/2 dl Hyytelösokeri Multia
muutama mintun tai sitruunamelissan varsi
2 1/2 dl kuohukermaa
1/2 dl Hyytelösokeri Multia
1/2 tl vaniljasokeria
minttua tai sitruunamelissaa
(tuoreita vadelmia)
Jaa vadelmat annoslasien tai -kulhojen pohjalle.
Mittaa mehu ja hyytelösokeri Multi kasariin ja kuumenna kiehuvaksi.
Anna kiehua noin puoli minuuttia.Jaa liemi vadelmien päälle ja nosta jääkaappiin hyytymään.
Valmista kermavanukas kun vadelmahyytelö on jähmettynyt.
Silppua minttua tai sitruunamelissaa ja ripottele vadelmahyytelön päälle.
Mittaa kuohukerma ja hyytelösokeri Multi kasariin ja kuumenna kiehuvaksi.
Anna kiehua noin puoli minuuttia. Jaa liemi vadelmahyytelöannosten päälle.
Nosta kylmään jähmettymään.
Koristele mintun tai sitruunamelissan lehdillä ja tuoreilla vadelmilla.