Vadelma-granaattiomenahyytelö
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
5-6 annosta
- 200 g vadelma
- 2 granaattiomena
- 5-6 dl vesi
- vadelmamehu
- 1 1/2 dl hyytelösokeri
Sekä tuoreet että pakastemarjat sopivat tähän helppoon ja hienostuneeseen jälkiruoka-hyytelöön. Voit valmistaa hyytelön jo edellisenä päivänä jääkaappiin. Marjainen hyytelö jähmettyy kuitenkin jääkaapissa hetkessä, joten se sopii myös yllätysvieraille.
Vadelma-granaattiomenahyytelö
5-6 annosta
200 g vadelmia
2 granaattiomenaa
5-6 dl vettä tai laimeaa vadelmamehua
1 1/2 dl hyytelösokeria
Jaa vadelmat annoskulhoihin.
Puolita granaattiomenat ja lusikoi siemenet vadelmien joukkoon.
Kiehauta vesi ja lisää hyytelösokeri koko ajan hämmentäen. Anna kiehua, kunnes liemi kirkastuu.
Kaada liemi marjojen päälle ja nosta kulhot jääkaappiin. Tarjoa hyytyneenä.
Huom! Reseptissä käytetty Dansukker-sokerituotteita.