Sitruskiisseli

Uusimmat reseptit
Advertising information
Sitrushedelmät sisältävät paljon c-vitamiinia ja ne ovat täynnä aurinkoista energiaa. Valmista upean kirpakka kiisseli ja nauti välipalaksi tai tarjoa jälkiruoaksi.
Sitruskiisseli
4-6 annosta
1 l appelsiinitäysmehua
1 dl sokeria
3 rkl perunajauhoja
yhden sitruunan mehu
3 appelsiinia
1 verigreippi
Pinnalle:
sokeria
Mittaa appelsiinitäysmehu kattilaan.
Lisää joukkoon sokeri, perunajauhot ja yhden sitruunan puristettu mehu.
Kuori appelsiinit ja verigreippi kalvottomiksi leikkuulautaa vasten ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi.
Kuumenna kiisseli hitaasti kiehumispisteeseen ja anna pulpahtaa.
Tarkista maku.
Lisää sitruskuutiot joukkoon ja ripottele pinnalle vielä hieman sokeria.
Tarjoa jäähtyneenä.