Ruusupannacotta
- 10 min Työaika
- 2 h 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 6 dl kuohukermaa
- 50 g valkosuklaata
- 1 dl hyytelösokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 2 rkl TAI maun mukaan ruusuvettä
Valmistusohje
- Mittaa kerma kasariin. Paloittele joukkoon valkosuklaa.
- Kiehauta ja anna suklaan sulaa joukkoon sekoittaen.
- Lisää hyytelösokeri, vaniljasokeri ja ruusuvesi. Anna kiehua noin puoli minuuttia.
- Jaa seos annosvuokiin tai annoskulhoihin.
- Anna hyytyä muutama tunti tai yli yön.
- Koristele ruusupannacotta vadelmilla tai mansikoilla.
- Huom! Ruusuveden maku voimistuu hieman seistessään. Maista seosta maustamisen välillä.