Ruusupannacotta

  • 10 min Työaika
  • 2 h 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Helposta kermavanukkaasta saat hienostuneen ja erilaisen jälkiruoan, kun maustat sen ruusuvedellä. Ruusuvettä voi ostaa ainakin etnisistä kaupoista lasipullossa.

Tämä jos mikä sopii hääjälkiruoaksi!

Advertising information

Ainekset

  • 6 dl kuohukermaa
  • 50 g valkosuklaata
  • 1 dl hyytelösokeri Multia
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 rkl TAI maun mukaan ruusuvettä

Valmistusohje

  • Mittaa kerma kasariin. Paloittele joukkoon valkosuklaa.
  • Kiehauta ja anna suklaan sulaa joukkoon sekoittaen.
  • Lisää hyytelösokeri Multi, vaniljasokeri ja ruusuvesi. Anna kiehua noin puoli minuuttia.
  • Jaa seos annosvuokiin tai annoskulhoihin.
  • Anna hyytyä muutama tunti tai yli yön.
  • Koristele vadelmilla tai mansikoilla.
  • Huom! Ruusuveden maku voimistuu hieman seistessään. Maista seosta maustamisen välillä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä