Rapea Krisprolls-mascarpone trifle
Uusimmat reseptit
Advertising information
Kesävieraat tai perheen voit yllättää ihanalla kerrosjälkiruoalla, jossa maistuu lempeän pehmeä mascarponevaahto, rapea täysjyväkorppu ja kesän tuoreet marjat.
Viimeistele annos vaahterasiirapilla tai miedolla ruokosokerisiirapilla.
Tämä herkullinen trifle sopii myös kesäjuhlien jälkiruoaksi.
Rapea Krisprolls-mascarpone trifle
4-6 annosta
2 ½ dl vispikermaa tai kuohukermaa
250 g Mascarpone-juustoa
n. ¾ dl sokeria tai maun mukaan
1 tl vaniljasokeria
½-1 appelsiinin kuoriraaste
6-8 kpl Pågen Krisprolls täysjyväkorppuja, makeuttamaton
200 g vadelmia
200 g mansikoita
Lisäksi:
vaahterasiirappia tai ruokosokerisiirappia
Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon mascarpone-juusto.
Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Raasta joukkoon hyvin pestyn appelsiinin kuorta.
Kokoa jälkiruoat kerroksittain juomalaseihin tai jälkiruokakulhoihin.
Rouhi korput käsin paloiksi ja ripottele paloja yhdessä marjojen kanssa vaahtokerrosten väleihin.
Valuta pinnalle lopuksi vaahterasiirappia tai ruokosokerisiirappia.
Muita mascarponevaahdon maustamisvinkkejä:
-mausta appelsiinikuoriraasteen sijaan vaikkapa manteli-, kahvi-, -kerma-, toffee- tai appelsiiniliköörillä.
– sulata vaahtoon suklaata tai rouhi suklaa karkeaksi veitsellä
-mausta pikakahvijauheella, jälkiruokakastikkeilla tai elintarvikearomeilla