Päärynää ja Mascarponevaahtoa

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Helppotekoinen ja ihastuttava jälkiruoka valmistuu muutamassa minuutissa vaikka vieraiden odotellessa.
Voit myös käsitellä ainekset jo etukäteen valmiiksi ja koota annokset hetki ennen tarjoilua.
Uudessa päärynänmakuisessa Jaffa-keksissä päärynä maistuu upeasti.
Tämä keksi sopii myös hyydykekakkujen pohjaksi ihan sellaisenaan tai vaikka kerrosjälkiruoan valmistukseen.

Päärynää ja Mascarponevaahtoa

4 annosta

2 päärynää
1 rkl voita
1-2 rkl fariinisokeria
2 rkl sitruunamehua
8 LU Jaffa Päärynä täytettyjä leivoskeksejä
1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
100 g Mascarponejuustoa
puolikkaan vaniljatangon sisus tai 1 tl vaniljasokeria

Kuori ja lohko päärynät.
Kuumenna voi pannussa.
Laita päärynälohkot pannulle. Ripottele päälle fariinisokeria ja sitruunamehua.
Kääntele varovasti.

Vaahdota vaniljakastike. Vatkaa joukkoon Mascarponejuusto.
Kaavi vaniljatangon siemenet vaahdon joukkoon tai mausta vaniljasokerilla.

Laita Jaffa Päärynä ?keksit lautaselle suklaapuoli alaspäin.
Pursota päälle Mascarponevaahtoa.
Aseta kaksi päärynälohkoa jokaiselle lautaselle.
Laita koristeeksi toinen Jaffa Päärynä ?keksi.

Nauti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä