Marinoidut marjat ja mascarponevaahto

  • 15 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

24 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 100 g tuore vadelma
  • 100 g pensasmustikka
  • 100 g tuore mansikka
  • 1 granaattiomenanan siemeniä
  • ½- ¾ dl Hunajainen SAM Laventelihunaja
  • 1 limen mehu
  • 2 rkl tuore minttu
Mascarponevaahto:
  • 1 dl vispikerma
  • kuohukerma
  • 250 g mascarponejuusto
  • 2-3 tl vaniljasokeri
  • 1 rkl Hunajainen SAM Laventelihunaja

Tämä jälkiruoka on herkullinen ja mainio valmistettava myös isollekin joukolle. Kokoa annos laseihin, kertakäyttöisiin annosastioihin tai isoon maljaan. Kun kokoat jälkiruoan isoon hillopurkkiin, voit ottaa sen mukaan vaikka piknikille tai viedä ystävälle.

Marinoidut marjat ja mascarponevaahto
4-6 annosta

100 g vadelmia
100 g pensasmustikoita
100 g mansikoita
1 granaattiomenan siemenet
½- ¾ dl Hunajainen Sam Laventelihunajaa
yhden limen puristettu mehu
2 rkl hienonnettua minttua

Mascarponevaahto:
1 dl vispikermaa tai kuohukermaa
250 g Mascarponejuustoa
2-3 tl vaniljasokeria
1 rkl Hunajainen Sam Laventelihunajaa

Laita vadelmat, pensasmustikat ja lohkotut mansikat kulhoon. Purista joukkoon granaattiomenan siemenet. Lisää laventelihunaja, limen puristettu mehu ja hienonnettua minttua. Jätä maustumaan jääkaappiin.
Vaahdota vispikerma tai kuohukerma.
Vatkaa joukkoon mascarponejuusto, vaniljasokeria ja laventelihunaja. Tarkista maku.
Jaa marinoidut marjat ja mascarponevaahto kerroksittain tarjoilukulhoon.
Tarjoa pian!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä