Mansikkainen raparperisiiderihyytelö
Uusimmat reseptit
Advertising information
Raikas kesäjälkkäri valmistuu helposti siideristä ja tuoreista mansikoista.
Tämä jälkiruoka toimii loistavasti vaikkapa kesähäiden jälkiruokana, sillä valmistaminen on todella nopeaa ja hyytelön voi tehdä annosmaljoihin valmiiksi edellisenä päivänä.
Mansikkainen raparperisiiderihyytelö
5 annosta
1/2 l pullo Olvi Kevyt Mansikka-raparperisiideriä
1 1/2 dl hyytelösokeria
5 dl mansikoita
Lisäksi:
1/2 dl vispikermaa
1/2 tl vaniljasokeria
1/2 tl kanelisokeria
Kiehauta mansikka-raparperisiideri kasarissa. Lisää joukkoon koko ajan sekoittaen hyytelösokeri. Sekoita, kunnes liemi kirkastuu. Anna seistä minuutin verran.
Jaa mansikat annoskulhoihin ja valuta päälle siideriliemi.
Nosta kylmään hyytymään muutamaksi tunniksi.
Vaahdota vispikerma. Mausta vaniljasokerilla ja kanelisokerilla. Pursota ruusukkeet hyytelön pinnalle.