Mämmi-trifle
Uusimmat reseptit
Advertising information
Alkukevään suurin ruokajuhla on lähellä. Pääsiäisenä mämmin voi tarjoilla myös kerrosjälkiruokana. Kuohkea vaniljainen vaahto pehmentää mämmin makua. Helppo ja hauska jälkiruoka pääsiäispöytään!
Mämmi-trifle
n. 10 annosta
2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
200 g vaniljarahkaa
700 g mämmiä
1/2 pkt LU Ruis Digestivejä tai 1 pkt LU Bastogne Kandisokeri & Kaneli -keksejä
Vaahdota vaniljakastike, lisää joukkoon vaniljarahka.
Murusta osa kekseistä tai paloittele reiluhkoiksi paloiksi.
Jaa kerroksittain vaniljavaahto-rahkaseosta, mämmiä ja keksinmuruja.
Nosta pinnalle pala keksiä.