Luumumisu

  • 10 min Työaika
  • 2 h 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Luumumisu
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

11 arvostelua. Keskiarvo: 4.8/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Kaupallinen yhteistyö Bonne

Luumumisu valmistuu helposti valmiista luumusoseesta. Tämä jälkiruoka sopii syksyn ja talven juhliin. Toki voit herkutella luumumisua muuten vaan.

Oletko jo kokeillut Bonne sataprosenttista luumusosetta? Voit valmistaa siitä kiisselit, rahkajälkiruoat, nauttia puuron tai jogurtin kanssa tai lisätä erilaisiin lihakastikkeisiin. Bonne 100% Hedelmä- ja marjasoseet sisältävät vain hedelmien ja marjojen luontaista makeutusta ja löydät ne useimmista marketeista hillohyllyiltä.

Advertising information

Ainekset

5-8 annosta
  • 24 kpl savoiardikeksejä
  • 2 ½ dl maitoa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 3 kananmunaa
  • 4 rkl sokeria
  • 250 g mascarponejuustoa
  • 4 dl Bonne luumusosetta
  • ripaus kanelia
Pinnalle:
  • kanelia
Lisäksi:
  • Bonne luumusosetta
  • appelsiinin kuoriraastetta

Valmistusohje

  • Ota esille reunallinen vuoka ja muut ainekset.
  • Laita maito syvälle lautaselle ja sekoita joukkoon vaniljasokeri.
  • Erottele kananmunista keltuaiset ja valkuaiset.
  • Vatkaa valkuaiset valkoiseksi vaahdoksi.
  • Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi.
  • Vatkaa keltuais-sokerivaahtoon mascarponejuustojuusto ja luumusose sekä halutessasi appelsiinin kuoriraaste. Mausta ripauksella kanelia.
  • Tarkista maku.
  • Kääntele lopuksi kevyesti joukkoon valkuaisvaahto.
  • Kastele savoiardikeksit vaniljasokerilla maustettuun maitoon kauttaaltaan ja kokoa jälkiruoka vuokaan kerroksittain keksien ja vaahdon kanssa siten, että pinnalle jää vaahtokerros.
  • Anna jälkiruoan vetäytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
  • Ripottele pinnalle ennen tarjoilua kanelia ja koristele halutessasi syötävällä kukalla tai mielesi mukaan.
  • Tarjoa luumumisun seuraksi luumusosetta.
Luumumisu

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä