Lakupannacotta
Uusimmat reseptit
Advertising information
Liivatteettomia reseptejä toivotaan usein. Monet eivät syystä tai toisesta voi tai halua käyttää liivatetta ruoanlaitossa ja leivonnassa.
Usein kysytään myös mitä eroa on Hyytelösokerilla ja Hyytelösokeri Multilla.
Hyytelösokeri hyydyttää mehu- ja vesipohjaiset hyytelöt, mutta Multi soveltuu myös maitopohjaisten hyytelöiden valmistukseen.
Ihanan vaniljainen pannacotta saa jännän vivahteen lakritsikastikkeesta.
Kokeile myös suklaa tai kinuskikastikkeella.
Seuraksi voit tarjota tuoreita marjoja.
Tämä jälkiruoka sopii myös liivatetta välttäville herkkusuille.
Lakupannacotta
3-4 annosta
4 dl kuohu- tai ruokakermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
puolikkaan limen raastettu kuori
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl lakritsikastiketta
Lisäksi:
vadelmia
Mittaa kasariin kerma, hyytelösokeri Multi ja limen kuoriraaste.
Kuumenna kiehuvaksi.
Anna kiehua miedolla lämmöllä puoli minuuttia sekoitellen.
Mausta vaniljasokerilla.
Jaa puolet pannacottaliemestä annoskulhoihin, valuta keskelle varovasti lakritsikastiketta ja jaa loppu pannacottaliemi päälle.
Nosta kylmään hyytymään hetkeksi tai yön yli.
Koristele annos tuoreilla vadelmilla tai muilla marjoilla.