Kookoksiset toscaomenat
Uusimmat reseptit
Advertising information
Syksyn omenasadosta riittää herkuteltavaa moneen tilanteeseen.
Tämä helposti valmistuva herkku onnistuu nuoriltakin kokkaajilta ja maistuu uskomattoman maukkaalta vaniljajäätelön kanssa nautittuna.
Mikäli et pidä kookoksen mausta, voit jättää sen pois tai korvata mantelijauheella.
Kookoksiset toscaomenat
2-3 annosta
noin 10 kotimaista omenaa
2 rkl vettä
2 rkl sokeria
1/2 tl kanelia
Pinnalle:
50 g margariinia tai voita
50 g Dr.Oetker Mantelilastuja
1/2 dl sokeria
1/2 dl Dr.Oetker Kookoshiutaleita tai Dr.Oetker Mantelijauhetta
1 rkl vehnäjauhoja
1 rkl maitoa
1/2 tl Dr.Oetker Vaniljasokeria
Kuori ja paloittele omenat. Voit halutessasi paloitella omenat myös kuorineen.
Laita ne kattilaan veden, sokerin ja kanelin kanssa ja kiehauta muutaman minuutin ajan, kunnes ne hieman pehmenevät.
Kaada omenapalat pienehköön uuninkestävään vuokaan.
Mittaa kasariin margariini tai voi, mantelilastut, sokeri, kookoshiutaleet tai mantelijauhe, vehnäjauhot, maito ja vaniljasokeri.
Kiehauta.
Kaada seos omenoiden päälle ja laita paistos 200 asteiseen uuniin, kunnes pinta saa kauniin värin.
Tarjoa seuraksi vaniljajäätelöä tai Dr.Oetker Aitoa Vaniljakastiketta.