Kinuskinen kaura-karpaloherkku
Uusimmat reseptit
Advertising information
LU on tuonut kauppojen hyllyille todella herkullisen tuoteperheen:
Jyväshyvä Luonnonhyvät, joissa ei ole käytetty lainkaan
keinotekoisia lisäaineita.
Keksit myydään 230 gramman pusseissa. Kauraisan, rapean rouhean keksin
saat kolmessa herkullisessa maussa: Kaura, Karpalo ja Suklaa.
Nämä keksit sopivat erityisen hyvin hyydykekakkujen pohjaksi!
Tähän jälkiruokaan on käytetty syksyn upeita marjoja: karpaloita,
jotka saavat makean lisän ihanasta kinuskista.
Herkun kruunaa rapeat karpalolla maustetut kaurakeksit.
Kinuskinen kaura-karpaloherkku
6 annosta
2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
200 g maitorahkaa
1 tl vaniljasokeria
(sokeria tarvittaessa)
1 pss Jyväshyvä Luonnonhyvät Karpalo
150-200 g karpaloita
1-2 dl valmista kinuskikastiketta
Vaahdota vaniljakastike ja lisää joukkoon maitorahka ja vaniljasokeri.
Mausta halutessasi ripauksella sokeria. Huomioi kuitenkin, että
kinuskikastike antaa jälkiruoalle makeutta.
Rouhi Luonnonhyvät Karpalo -keksit reiluksi paloiksi.
Jaa vaahto, keksirouhe, marjat ja kinuskikastike kerroksittain
jälkiruokakulhoihin ja nosta tarjolle.