Kinuskinen kaura-karpaloherkku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

35 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

LU on tuonut kauppojen hyllyille todella herkullisen tuoteperheen:
Jyväshyvä Luonnonhyvät, joissa ei ole käytetty lainkaan
keinotekoisia lisäaineita.

Keksit myydään 230 gramman pusseissa. Kauraisan, rapean rouhean keksin
saat kolmessa herkullisessa maussa: Kaura, Karpalo ja Suklaa.
Nämä keksit sopivat erityisen hyvin hyydykekakkujen pohjaksi!

Tähän jälkiruokaan on käytetty syksyn upeita marjoja: karpaloita,
jotka saavat makean lisän ihanasta kinuskista.
Herkun kruunaa rapeat karpalolla maustetut kaurakeksit.

Kinuskinen kaura-karpaloherkku

6 annosta

2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
200 g maitorahkaa
1 tl vaniljasokeria
(sokeria tarvittaessa)
1 pss Jyväshyvä Luonnonhyvät Karpalo
150-200 g karpaloita
1-2 dl valmista kinuskikastiketta

Vaahdota vaniljakastike ja lisää joukkoon maitorahka ja vaniljasokeri.
Mausta halutessasi ripauksella sokeria. Huomioi kuitenkin, että
kinuskikastike antaa jälkiruoalle makeutta.
Rouhi Luonnonhyvät Karpalo -keksit reiluksi paloiksi.
Jaa vaahto, keksirouhe, marjat ja kinuskikastike kerroksittain
jälkiruokakulhoihin ja nosta tarjolle.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä