Kesän herkkumalja
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Bonne
Kesän herkkumalja valmistuu yllätysvierallekin näppärästi, kun pidät muutaman aineksen kaapissa varalla. Tämä on myös mainio juhlatarjottava kesäjuhlissa.
Bonne 100 prosenttiset marja- ja hedelmäsoseet mehevöittävät ja maustavat monta ihanaa herkkua. Kokeile kesäistä mansikkaa tai muita herkullisia makuvaihtoehtoja.
Advertising information
Video:
Ainekset
6 annosta
- 250 g valmiita kermatuulihattuja (pakaste)
- 150 g pensasmustikoita TAI
- 150 g mansikoita (vaihtoehto)
- 2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- 1-2 banaania
- 1 prk säilykepersikkaa, valutettuna
- 5 dl Bonne Mansikkasosetta
- 50 g marenkeja
- tuoretta minttua
Valmistusohje
- Ota kermatuulihatut pakastimesta.
- Ota esille myös pensasmustikat tai mansikat.
- Vaahdota vaahtoutuva vaniljakastike.
- Viipaloi banaanit ja valutetut säilykepersikat.
- Laita ainekset läpinäkyvään maljaan kerroksittain yhdessä Bonne Mansikkasoseen kanssa.
- Murenna joukkoon marenkeja.
- Koristele tuoreella mintulla.
- Tarjoa!