Kakkukupit
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 12 kpl savoiardikeksi
- kaurakeksi
- ½ dl maito
- sitruunalimu
- 1 rkl vaniljasokeri
Täyte:
- 2 ½ dl vaahtoutuva vaniljakastike
- 2 tl vaniljasokeri
- 150 g Lindahls Vadelmanmakuinen rahka
- 150 g Lindahls Sitruunanmakuinen rahka
- ½ sitruunan raastettu kuori
Koristeluun:
- tuore marja
- tuore minttu
- tuore sitruunamelissa
Kevään juhlakausi on pyörähtänyt käyntiin. Pienet annoskulhoihin valmistetut suupalat tekevät kauppansa. Pienikin annos riittää ja ison määrän tekeminen on helppoa. Kokeile näitä kakkukuppeja. Annostele tyylikkäisiin annospikareihin tai ole trendikäs ja jaa seokset eriparisiin vanhoihin kahvikuppeihin.
Kakkukupit
10-15 annosta
12 kpl savoiardikeksejä tai kaurakeksejä
½ dl maitoa tai sitruunalimonadia
1 rkl vaniljasokeria
Täyte:
2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2 tl vaniljasokeria
150 g Lindahls Vadelmanmakuista rahkaa
150 g Lindahls Sitruunanmakuista rahkaa
½ sitruunan kuori raastettuna
Koristeluun:
tuoreita marjoja
minttua tai sitruunamelissaa
Hienonna savoiardikeksit tai kaurakeksit tehosekoittimessa ja sekoita joukkoon maito tai sitruunalimonadi ja vaniljasokeri.
Jätä sivuun odottamaan ja valmista täyte.
Vaahdota vaniljakastike ja mausta se erikseen vaniljasokerilla.
Jaa seos kahteen osaan. Sekoita toiseen vadelmanmakuinen rahka ja toiseen sitruunanmakuinen rahka, sekä hyvin pestyn sitruunan raastettua kuorta.
Jaa täytteet kerroksittain keksiseoksen kanssa kahvikuppeihin.
Koristele tuoreilla marjoilla ja mintulla tai sitruunamelissalla.
Tarjoa!