Guava-longanhyytelö aivomuottiin tehtynä
Uusimmat reseptit
Advertising information
Guava-longanhyytelö aivomuottiin tehtynä
Nyt mulla on sitten ihkaoma aivomuotti, jota on myynnissä Bake and Partyssa . Musta tämä on ihan hauska idea poikien juhliin tai jos muuten vaan haluaa tehdä hauskan näköistä hyytelöä.
Muistattekin ehkä pikaisen kokeiluni appelsiinimehusta ja hyytelösokerista tekemääni versioon. Nyt ostin Guava-mehua, mutta väri olikin aika tummanvaaleanpunainen. Jouduin hieman värjäämään seosta vaaleammaksi samaisen yrityksen nestemäisellä valkoisella elintarvikevärillä. Guava-mehua on myynnissä ilman väriaineitakin, silloin väri olisi ilman ylimääräisiä värejä luonnostaan oikean värinen. Leikkasin joukkoon sattumiksi säilykelonganeita, litsin tapaista hedelmää.
Tämä hyytelö aiheuttaa hilpeyttä leikatessa, sillä koko hyytelö tutisee ja heiluu.
1 l Guava-mehua
0,5 l vettä, josta 1 dl liivatteiden liuottamiseen
15 liivatelehteä
(valkoista elintarvikeväriä)
1/2 prk säilykelonganeita tai litsejä paloiksi leikattuina
Liuota liivatelehtiä runsaassa kylmässä vedessä 5-10 minuuttia.
Kuumenna desin verran vettä ja liuota pehmenneet liivatteet siihen. Kaada liivateseos mehuan ja loppuveden joukkoon ja sekoita. Kaada neste hyytelövuokaan ja hyydytä jääkaapissa mielellään yön yli.