Appelsiininen raparperikiisseli

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Appelsiininen raparperikiisseli

7 dl vettä
1/2 tl rouhittua kardemummaa
7 dl raparperipaloja
1 1/2 dl sokeria
2 appelsiinin mehu + 2-3 rkl perunajauhoja suurustukseen
appelsiinipaloja kiisselin päälle

Keitä
kattilassa vettä, kardemummaa, raparperia ja sokeria n. 10 minuuttia,
kunnes raparperi on pehmennyt. Sekoita perunajauhot appelsiinimehun
joukkoon ja suurusta höyryävä neste sillä, kiehauta, mutta älä keitä.

Kaada kiisseli tarjolle juomalaseihín ja nostele päälle halutessasi appelsiinipaloja. Tarjoa jäähtyneenä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä