Appelsiini-pannacotta
Uusimmat reseptit
Advertising information
Pannacotta on ihanan kermainen jälkiruoka, joka kannattaa valmistaa jo edellisenä päivänä jääkaappiin hyytymään.
Tässä pannacotassa maistuu raikas appelsiini. Pinnalla on hedelmiä ja makea hyytelö.
Appelsiini–pannacotta
3 annosta
2 dl kuohukermaa
3 dl (punaista) maitoa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl hyvin pestyn appelsiinin kuoriraastetta
1/2 appelsiinin puristettu mehu
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Lisäksi:
1-2 keltaista kiivi-hedelmää
1 dl tummia viinirypäleitä
Kirkas hyytelö:
2 dl vettä
1/2 appelsiinin puristettu mehu
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Mittaa kasariin kuohukerma, maito, hyytelösokeri Multi, appelsiinin kuoriraaste, appelsiinin puristettu mehu ja vaniljasokeri.
Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua noin minuutti.
Jaa hieman jähtynyt seos jälkiruokamaljohin ja nosta jääkaappiin hyytymään.
Kuori ja paloittele kiivit ja pese viinirypäleet.
Jaa ne hyytyneiden annosten pinnalle.
Keitä päälle kirkas hyytelö.
Mittaa ainekset kasariin ja kuumenna kiehuvaksi.
Anna kiehua noin minuutti.
Jaa hieman jäähtynyt seos annosten päälle ja nosta hetkeksi jääkaappiin ennen tarjoilua.