Valkosuklaa-mansikka-parfait

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

105 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Advertising information



Pengoin vanhoja reseptikätköjäni uusien löytöjen toivossa. Sieltä
putkahti esiin tämä taivaallisen ihana valkosuklaa-mansikkajäädyke.
Kokeilkaa ihmeessä, ette varmasti pety!

Valkosuklaa-mansikka-parfait


200 g valkosuklaata
5 dl vispikermaa
2 munaa
1/2 l mansikoita
1 dl tomusokeria
1 rkl sitruunamehua

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa.

Vaahdota
vispikerma. Lisää munat sulan suklaan joukkoon yksi kerrallaan,
vispilällä sekoittaen. Sekoita joukkoon puolet vaahdotetusta kermasta.

Soseuta mansikat (voit soseuttaa jäisinä), lisää soseeseen tomusokeri, sitruunamehu ja puolet kermavaahdosta.

Levitä
jäädykevuokaan ensin suklaaseos, ja sen päälle mansikka-kerma. Nostele
varovasti kerroksia "sekaisin." Jäädytä vähintään neljä tuntia.

Kumoa jäädyke ja koristele halutessasi mansikoilla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä