Täytetyt suklaakipot

Uusimmat reseptit
Advertising information
Suklaasta tehtyjä kippoja olen suunnitellut kokeilevani jo varmaankin muutaman vuoden, mutta vasta nyt se tehtiin niin helpoksi, etten enää keksinyt tekosyitä jättääkseni kokeilua myöhempään ajankohtaan.
Bake and Partyn valikoimissa on hurja määrä hauskoja suklaamuotteja, joista melko uutena tulokkaana muotti, jolla voi valmistaa suklaisia kippoja.
Pakkauksessa on kaksi kolmen kipon muottilevyä.
Kippoon voi pursottaa kermaa, maustettua rahkaa, täyttää jäätelöllä, marjoilla tai hedelmillä, vain mielikuvitus on rajana.
Täytetyt suklaakipot 6 kpl
paketti suklaakippomuotteja
200 g valkosuklaata (esim. Panda tai Bellarom)
3 dl vaniljajäätelöä
100 g sitruunarahkaa (Valio)
1 tl vaniljasokeria
lisäksi:
kermavaahtoa
mansikoita
sitruunamelissaa
Sulata paloiteltu valkosuklaa esimerkiksi mikrossa puolen minuutin jaksoissa, kunnes suklaa on sulaa. Sekoittele välillä.
Voitele kippomuotit pullasudilla paksulti valkosuklaalla.
Laita muotit pakastimeen kovettumaan.
Vatkaa sillä välin jäätelön joukkoon sitruunanmakuista rahkaa, mausta vaniljasokerilla.
Kumoa kipot painamalla kevyesti muotin pohjasta.
Täytä sitruunaisella rahka-jäätelöllä, pursota päälle kermaruusuke, koristele mansikalla ja sitruunamelissalla.
Tarjoa heti.