Suklaajäädyketorttu (2014)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Kesän yllätysvieraille voit tarjota ihastuttavaa jäädyketorttua, jossa maistuu pulla ja suklaa. Tämä torttu säilyy suojattuna pakastimessa useita viikkoja.
Suklaajäädyketorttu
8 annosta
Pohja:
2 Keski Pullanmakuista rinkeliä
Kostutus:
1 dl maitoa
1 tl vaniljasokeria
Täyte:
2 1/2 dl vispikermaa
200 g suklaatuorejuustoa (Philadelphia maitosuklaa)
2 tl vaniljasokeria
1/2-3/4 dl sokeria
Pinnalle:
vadelmia, mustikoita (ja metsämansikoita)
Vuoraa halkaisijaltaan 20-22 cm irtoreunainen kakkuvuoka leivinpaperirinkulalla.
Murusta pohjalle Pullanmakuisia rinkeleitä.
Kostuta vaniljasokerilla maustetulla maidolla.
Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon suklaatuorejuusto.
Mausta vaniljasokerilla ja sokerilla.
Kaada seos vuokaan ja suojaa foliolla.
Nosta pakastimeen muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Nosta huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen tarjoilua.
Irrota vuoan reunat ja siirrä torttu tarjoiluvadille.
Koristele vadelmilla ja mustikoilla.
Nauti!