Suklaajäädyketorttu (2014)

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Kesän yllätysvieraille voit tarjota ihastuttavaa jäädyketorttua, jossa maistuu pulla ja suklaa. Tämä torttu säilyy suojattuna pakastimessa useita viikkoja.

Suklaajäädyketorttu

8 annosta

Pohja:
2 Keski Pullanmakuista rinkeliä

Kostutus:
1 dl maitoa
1 tl vaniljasokeria

Täyte:
2 1/2 dl vispikermaa
200 g suklaatuorejuustoa (Philadelphia maitosuklaa)
2 tl vaniljasokeria
1/2-3/4 dl sokeria

Pinnalle:
vadelmia, mustikoita (ja metsämansikoita)

Vuoraa halkaisijaltaan 20-22 cm irtoreunainen kakkuvuoka leivinpaperirinkulalla.
Murusta pohjalle Pullanmakuisia rinkeleitä.
Kostuta vaniljasokerilla maustetulla maidolla.

Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon suklaatuorejuusto.
Mausta vaniljasokerilla ja sokerilla.
Kaada seos vuokaan ja suojaa foliolla.
Nosta pakastimeen muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Nosta huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen tarjoilua.
Irrota vuoan reunat ja siirrä torttu tarjoiluvadille.
Koristele vadelmilla ja mustikoilla.

Nauti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä