Papaijasorbetti
Uusimmat reseptit
Advertising information
Tämä sorbetti sopii jälkiruoaksi mausteiselle ruoalle.
Sorbetti on valmistettu papaijasta.
Koristeena pinkkikuorista pitaijaa ja passiohedelmää, jonka siemenet voi halutessaan lusikoida suoraan annoksen pinnalle.
Papaijasorbetti 4-6 annosta
600 g papaijaa
2 rkl sitruunamehua
1 1/2 dl viiniä tai siideriä
1 munanvalkuainen
3/4 dl tomusokeria
Jauha papaija sauvasekoittimella, lisää joukkoon sitruunamehu ja viini tai siideri, sekoita tasaiseksi.
Vaahdota munanvalkuainen, lisää tomusokeri hyvin vatkaten.
Sekoita vaahto papaijaseokseen.
Laita seos pakastimeen.
Vaahdota muutamaan otteeseen parin tunnin välein.
Tarjoa papaijasorbetti eksoottisilla hedelmillä koristeltuna.