Omenainen glögisorbetti
Uusimmat reseptit
Advertising information
Raskaan jouluaterian jälkeen vatsa kaipaa raikasta ja keveää jälkiruokaa.
Valmista sorbetti hyvissä ajoin pakastimeen ja pyöräytä pallot jälkiruokamaljaan juuri ennen tarjoilua.
Tarjoa tyylikäs jälkiruoka ruokosokerisiirapin kanssa.
Omenainen glögisorbetti
4-6 annosta
2 dl omenamehua
ripaus inkivääriä jauheena tai pala tuoretta tai kuivattua inkivääriä
1 tl Dansukker Kanelisokeria
1 tähtianis
1/2 dl Dansukker Cane Syrup Ruokosokerisiirappia
200 g omenasosetta
2 munan valkuaista
Lisäksi: Dansukker Cane Syrup Ruokosokerisiirappia
Mittaa kasariin mehu. Lisää inkivääri, kanelisokeri, tähtianis, ruokosokerisiirappi ja omenasose.
Anna kiehua viitisen minuuttia ja poista tähtianis ja inkivääripala. Jäähdytä.
Vaahdota munan valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää varovasti sekoittaen jäähtyneeseen liemeen.
Kaada seos jäätelökoneeseen noin tunniksi tai laita pakastimeen.
Vatkaa seosta aina puolen tunnin välein 3-4 kertaa, jotta saat mukavan kuohkean sorbetin.
Säilytä pakastimessa suojattuna.
Pyöräytä sorbettipallot lusikalla tai jäätelökauhalla.
Tarjoa seuraksi ruokosokerisiirappia ja ripottele pinnalle kanelisokeria.