Mustaherukka-mansikkasorbetti

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Sorbetti on kevyt ja herkullinen tarjottava, kun mieli tekee makeaa. Käytä pakastemarjoja tai valmiita, käteviä Pakkasmarjan majapureita, joita löytyy kauppojen pakastealtaista useana eri makuvaihtoehtona.

Mustaherukka-mansikkasorbetti

2 munan valkuaista
1 1/2 dl Mansikanmakuista tomusokeria
200 g Mustaherukka Marjapureeta
1 dl pakastemansikoita pieneksi paloiteltuna

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää mansikanmakuinen tomusokeri, sekä mustaherukka marjapuree.
Paloittele joukkoon mansikat pieninä paloina.
Pakasta vatkauskulhossa ja vatkaa sähkövatkaimella 2-3 kertaa pakastamisen aikana, noin muutaman tunnin välein. Peitä sorbetti kelmulla.

Tarjoa sellaisenaan tai marjaliköörin kanssa.

Hyvää ystävänpäivää kaikille!

Jos mielesi tekee leipoa jotain helppoa ystävänpäiväksi, katso ohje täältä.

Yhteistyössä